Giclée fine art

Jag har glädjen ett presentera giclée fine art-upplagor av några av mina  mest älskade målningar. Metoden är en blandning av den absolut senaste digitaltekniken och används för framställning av grafisk konst i begränsade serier.konsttryck_hemsida_alla21. Älskvärd – värd att älskas. >>
2. Kliv fram – vad väntar du på? >>
3. Pojkstreck. >>
4. Krafterna inom mig. >>
5. Fåglar som älskar varann. >>
6. Min hund skulle heta Siw Malmkvist. >>
7. 45 år – det är min tur nu. >>
8. Raps – och jag bestämmer mig, jag ska bo i naturen >>
9. Normvägen – Se dig om – du ser nått nytt. >>
10. Familjen >>
11. Syskonskap >>

Mina originalmålningar fotas i en studio av en proffsig fotograf. Bilderna skrivs sedan ut med en bläckstråleskrivare och ljusbeständig färg på åldersbeständigt papper i ett samarbete med ProCenter. Jag erbjuder även ramning av bladen med en vit eller svart träram med syrafri passepartout och glas. Ramningarna sker i samarbete med rammakare Börje Andersson AB.

Idag är giclée fine art ett vedertaget kvalitetsbegrepp över hela världen. De flesta museer och gallerier utnyttjar nu tekniken för framställning av grafisk konst.

Upplagorna som jag gör är handsignerade i blyerts och numrerade i 1-50 ex.

Det grafiska bladet i A2 420 mm × 594 mm.

Med ram är tavlan cirka 600 × 600 mm.

PRIS
Bild 1-6 och 8 Med vit eller svart träram: 3600 inkl moms.
Bild 7 Med vit eller svart träram: 4000 inkl moms.

Kontakta mig >> om du är intresserad av att vara återförsäljare av mina Giclée fine arts eller om du själv vill lägga en beställning.