Giclée fine art

Jag har glädjen ett presentera giclée fine art-upplagor av några av mina  mest älskade målningar. Metoden är en blandning av den absolut senaste digitaltekniken och används för framställning av grafisk konst i begränsade serier.konsttryck_hemsida_alla2

Idag är giclée fine art ett vedertaget kvalitetsbegrepp över hela världen. De flesta museer och gallerier utnyttjar nu tekniken för framställning av grafisk konst. Mina originalmålningar fotas i en studio av fotograf Magnus Skoglöf >>. Bilderna skrivs sedan ut med en bläckstråleskrivare och ljusbeständig färg på åldersbeständigt papper i ett samarbete med ProCenter >>. Jag erbjuder även ramning av bladen med en vit eller svart träram med syrafri passepartout och glas. Ramningarna sker i samarbete med rammakare Börje Andersson AB.

Upplagorna som jag gör är handsignerade i blyerts och numrerade i 1-50 ex.

Det grafiska bladet i A2 420 mm × 594 mm.
Med ram är tavlan cirka 600 × 600 mm