En vanlig vecka

En vanlig vecka som företagare, finns det? Mina vanliga veckor är att det inte är en enda vecka som är den andra lik. Det är mönstret. Jag antar att det är det jag gillar. Variationen. De olika världarna jag går in i. De olika mötena. Däremellan det som binder allt samman är tiden för mig själv i ateljén. Jag har också kontoret bakom ett draperi i ateljén och att bara vara i miljön bland alla mina färgburkar och penslar gör själen gott. Jag landar och tar igen mig. Reflekterar och tänker till.

Min vecka: 

Måndag: Fick möjlighet att ta igen mig lite extra på morgonen efter att jag varit borta och målat hela helgen på Rådmansö i Skaparladan. Sen iväg till kontoret för att förbereda veckans föreläsningar. Skapa upplägg, bilder, övningar. Telefonmöte med en kund från en bank angående utseende och innehåll på verktygen för kommunikativt ledarskap som vi tagit fram. Sen lite stress för jag ska egentligen alltid lämna in mitt ekonomiska underlag till min revisor den 15:e men nu var jag sen. Samla kvitton och greja, mardröm är att få ihop körjorunalen för bilen. Men ja, de gick. Beställa bud av Bring som behövde hämta 45 exemplar av vår bok “12 Talares tankar om kommunikation” som alla deltagarna ska få som lyssnar på mig på World Trade Center på torsdag. Trevligt bud kom farande.

Efter lunch vattengympa på badhuset. Bebisen gör att jag har fasligt ont i fogarna, det gör skillnad att röra sig i varmt vatten. Sen tillbaka till kontoret och avsluta lite grejer. I bilen på väg till revisorn telefonmöte med Sofie som tar över som kursansvarig på min kurs på Berghs när jag ska vara hemma och bli mamma. Hämta hunden, gå ut med hunden i skogen. Landa lite. Äta middag det sista ur kylen och bli lite osams om nått banalt med sambon. Somna tidigt, Det behövdes.

Tisdag: Lämna hunden, vara trött i soffan för natten var hemsk. Kunde bara sova sittandes för all halsbränna. Iväg till Solna och banken. Inspirationsföreläsa. Hem och hämta hunden på dagis. Emma lilla vän. Jag bara slussar runt dig, längtan efter ledig dag tillsammans. Hon hade ätit nått konstigt så dagiset som pratade om bajs när jag kom. Hmm hem och koka torsk och ris. Till gravidyogan. Älskar tisdagarna på Värmdö Yogacenter då jag får möjlighet att landa på yogamattan, en härlig stund som både gör att jag knyter an till graviditeten och börjar förbereda mig på en förlossning. Hem och landa i soffan. Strökolla på Anders Bagge med team och deras urvalsprocess till Idol. Grannens hund kom förbi och även grannen med medicin mot lösbajs för hundar. Tack! Livet det som alltid pågår. Andreas och jag på gott humör igen. På kvällen kom Coop.se förbi med åtta påsar med mat. Älskar att inte behöva gå i butiker längre. Orkar inte det. Allt får komma dit jag är. 

Onsdag: Pappersåtervinningen. Shit vad sopor det blir lätt. Lämna Emma på dagis. Hon såg sur ut. Vill nog hellre vara med mig. Till ateljén. Skicka bilder till kunder. Svara på mejl. Ta kontakt med kunder. Ringa Telia. Behöver en ny dosa till mitt mobila internet. Datorn har även börjat bli så seg. Borde ringa en datatekniker.

Börja boka in lite till april då jag är tillbaka igen. Snart telefonmöte med byrå som behöver lite tips för att implementera en värdegrund i hos medarbetarna  en av våra stora dagligvarukedjor. Sen ska jag hämta upp min pappa. Vi ska åka till Solna och plocka ned min utställning som jag har där på restaurang Asplund. Måste komma ihåg att ta med bubbelplast. Ikväll ska jag förbi Berghs på en middag för alla lärare. Blir kul att socialisera lite. Andreas är på jobb i Sundsvall. Tycker egentligen inte alls om att vara utan honom numera. Det är så mycket tryggare att vara två när kroppen förändras. Men i kärleken kan vi aldrig begränsa varandra. Snarare ge varandra luft under vingarna. 

Torsdag: Imorgon kommer Städade hem och vår underbart fantastiska städare Emma. Älskar att någon annan hjälper mig och skapa harmoni. När hon jobbar med sitt ska jag sitta  hemma och skriva ihop föreläsningen till nästa vecka då jag ska till Dalarna. Ett nytt chefsforum som heter “Pepp” ska starta för ledarna på ett förtag inom Stålindustrin. Det önskvärda är att jag ger dem kunskap, verktyg, eftertanke och inspiration. Efter lunch går jag på scen för ett kommunikationsnärverk som samlas inne i city. Sen tänker jag åka hem och vila!

Fredag: Mina föräldrar är här från Umeå så jag tänkte passa på att vara lite ledig och bjuda dem på lunch. Sen på eftermiddagen ska jag på gravidmassage. Sjukt skönt. En speciell brits gör att magen får plats. På kvällen ska jag på date, ut och äta på SMAK. Nice. Sen ska vi bo på hotell. Älskar miljöombytet. Fredag blir en dag att längta till.

Ja, det var den här veckan. En ovanlig vanlig vecka helt enkelt.