Aktuella öppna utbildningar

Personlig rak och rolig

Anna Almberg är en av Sveriges mest uppskattade inspiratörer och pedagoger inom intern kommunikation. Du blir berörd av hennes personliga sätt ihop med en gedigen kunskap. Oavsett om du väljer en inspirationsföreläsning eller en längre utbildning varvar Anna föreläsningar med reflektion och konkreta kreativa verktyg.

Hon är ofta keynote speaker, finns som kursledare på olika öppna kurser och skräddarsyr föreläsningar och utbildningar till kunder. Målgrupperna är såväl ledningsgrupper som medarbetare, kommunikatörer och andra stödfunktioner och det finns ingen begränsning i gruppens storlek. Alla föreläsningen kan anpassas från en timme till en heldag. De passar utmärkt som en del av en konferens eller likväl som fristående utvecklingsaktivitet.

Annas upplägg är unika på så sätt att hon så generöst delar med sig av verktyg, material och inspirerande upplägg som direkt går att applicera i egen verklighet. Många tidigare deltagare uppskattar hur Anna Almberg gör något så abstrakt som kommunikation till något konkret. 

Skräddarsydda föreläsningar direkt hos kund

OBS! Alla föreläsningar ges via Zoom om så önskas.