GOD JUL ALLIHOPA

Granen är grön, ovanligt fin. Jag lyxade till det med en sådan tät och barrfri. De glittriga kulorna hänger balanserat med de större neråt och mindre närmast stjärnan. Som att det spelar roll om hundra år? Det är ett men från barndomen, pappa var alltid tydlig med sin sak. Granen ska kläs med harmoni.

Själv är jag inte exakt lika harmonisk som granen. Snarare lite trött. Som en gran som på sina håll saknar barr. Känner ni igen er? Höstens mörker och intensitet har liksom tröttat ut oss. Om jag vore en gran skulle jag behöva vatten att dricka och Piff och Puff på en av mina grenar. Så vad kan jag lära av det? Jo, den här julen ska jag vila upp mig. Vara i min ateljé och leka med färger av lust och vilja. Umgås med nära och kära. Min skara av Piff och Puff. Jag önskar att ni gör detsamma.

Om hundra år spelar det mesta ingen roll, förutom att vi faktiskt hade ett bra snällt liv när vi väl levde. 

Må barren växa sig gröna!

God jul och gott nytt år

Anna