Jag är tillbaka

Jag är tillbaka från min resa till djungeln. Det kom apor, ormar, grodor, fladdermöss och gigantiska skalbaggar. En skalbagge följde med mig i väskan hem.

Sitter på kontoret med stearinljus överallt, dels surrar lysrören så jag behöver en annan ljuskälla och dels värmer ljusen faktiskt en hel del. Mysigt. Nu går vi in i vintern. Den mörka tiden men ändå den kärleksfulla. Jag ser fram emot december. För första gången ska vi ordna julafton hemma hos oss. Ett hedersuppdrag. Ska rulla fler köttbullar än vad det går att räkna till. Men först jobb!

I veckan åker jag till en kommun i dalarna som har medarbetardagar, sen är det kursavslut på Berghs. Vi ska ha en ceremoni och ge varandra feedback och dela kärlek. På fredag är det Bostadsrättsmässan och då är det mitt uppdrag att berätta hur kommunikation bör bedrivas i styrelsearbete. Det går nog bra. Har suttit här en stund i ateljén och förberett mig. Jag har de i mig. Orden. Jag vet att de kommer. Det är som att trycka på pratknappen, och så kommer orden. 

Var rädda om er!