Vill du gå på vernissage?

I mitt konstnärskap har jag friheten att vara helt planlös. Där vet jag aldrig ett endaste dugg om vart en målning ska sluta när jag börjar. Jag målar helt utifrån impulser och känslor, som tycks skifta likt vädret. Ena stunden blå. Andra rosa. Sen en storm. Och målningarna blir därefter.

Den 21 april har jag vernissage på restaurang Asplund i Solna. Eftersom att restaurangen håller öppet för sina gäster samtidigt är ett mindre exklusivt gäng välkomna, 25 personer. Restaurangen bjuder på nått bubbligt och tilltugg. Det finns några platser kvar så är ni intresserade att delta hör av er till hej@annaalmberg.se.  Det blir en utställning just om det faktum att jag inte har en plan. Målningarna spretar åt alla håll. Olika uttryck. Olika avtryck. Högst sprunget ur det liv som är mitt. 

Varm hälsning från mig!