Livet pågår och bilen går bra!

Finns det en vanlig vecka? Vad är en vardag? En herrans massa nya möten, kunder, utmaningar och liv. Den här våren har varit extraordinär, så pass att jag inte ens hunnit uppdatera det som är aktuellt. Ibland önskar jag att jag hade en kamera på min axel, inte för min skull, ej heller för att visa upp allt jag gör, nej – för att det är så vansinnigt intressant att ta del av alla människors liv och arbetsliv.

  • Min klass på Berghs består av en massa intressanta och kompetenta människor. Många beskriver att de uppskattar att jag ger dem konkreta verktyg som gör något så abstrakt som kommunikation till något greppbart.
  • Jag är rådgivare till en handfull företag, en vanlig utmaning kan låta “hur får vi 5000 medarbetare att på allvar vilja bidra till att skapa mer lönsamhet och ännu bättre kundmöten”.
  • Jag föreläser och utbildar många HR och Kommunikationsavdelningar i att kliva fram och profitera upp strategisk intern kommunikation. WOW säger många.
  • Jag har avvecklat mitt nätverksföretag Idémera AB. Jag fortsätter att samarbeta med en massa spännande och duktiga konsulter men jag har helt enkelt inte tid att vara VD. Jag lägger ännu hellre min tid på att få mina kunder att bli en bättre version av sig själva.
  • Mellan jobbandet så planterar jag i min trädgård, försöker få min hund att sluta dra i koppel och planerar lite lätt för kommande utställning på Restaurang Asplunds i Solna med vernissage den 16 september.
  • Dessutom tänker jag på party rätt mycket numera. Jag är festgeneral för den THE FEST, Talarföreningens sommarfest där Sveriges BÄSTA föreläsare och moderatorer firar för att dela sommarminnen, njuta bubbel och prata smultronställen. Festen är glädjande nog öppen för även icke medlemmar i Talarföreningen. Är du intresserad kan du läsa mer och även anmäla dig här >>

Livet pågår och bilen går bra!

Anna