OM MIG


Fotograf: Jonas Olsson

När den interna kommunikationen inte fungerar får det konsekvenser i form av stress, energitapp och ohälsa. Kanske är bristande kommunikation en av de stora orsakerna till produktivitetstapp och dåliga kundmöten? Jag tror det. Jag vill att människor ska känna mer engagemang! Resultatet blir arbetslycka och trivsel men också starka varumärken och framgångsrika organisationer. 

I femton års tid har jag med Sverige som bas föreläst, varit rådgivare och inspirerat många av våra största organisationer till att lyckas bättre med intern kommunikation. Jag är ofta Keynote speaker och arbetar både med offentlig och privat sektor. 

Jag är en västerbottning i själen som älskar vidder och natur. Vad bättre är än en lägereld, stövlar och goda samtal? Jag flyttade till Stockholm för 15 år sedan för att ansvara för Systembolagets interna kommunikation. Idag är jag en flitigt anlitad föreläsare, konstnär och coach. Dessutom kursansvarig för intern kommunikation på Berghs School of Communication som flera år i rad vunnit pris för att vara världens bästa kommunikationsskola.

Mitt huvudbudskap är att människor är det viktigaste kapitalet som finns och intern kommunikation avgör den externa framgången. Min högsta önskan är ett mänskligare arbetsliv där vi är mer rädda om oss själva och varandra. Mår medarbetarna bra gör kunderna också det. Bra intern kommunikation påverkar i allra högsta grad engagemang, produktivitet och lönsamhet. 

Jag har en filosofie magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap, utbildad vid Umeå Universitet och vid Södertörns högskola. Därutöver är jag vidareutbildad inom Praktisk Processledning, Projektledning i flera omgångar, Klart Ledarskap och Medieträning (Berghs School of Communication.) Som diplomerad coach jobbar jag också med individuell utveckling. 

Jag bor på Värmdö med min familj och min Golden Retriwer Emma. En vanlig arbetsvecka är att jag är ute på uppdrag halva tiden, den andra halvan myser jag på mitt kontor och kombinerad ateljé i de anrika konstnärskvarteren i Gustavsbergs hamn. Jag har lärt mig betydelsen av reflektion och stillhet för att kunna ge kreativitet och energi.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

MINA LEDORD

Jag vill vara ÄKTA 

Ledarskap och intern kommunikation är ett långsiktigt arbete. Därför levererar jag inte guick-fix utan det som som ger resultat, även om resultatet är ett endaste steg. Jag tar ansvar för det jag levererar. Jag är öppen, intresserad och lyhörd. Jag är mänsklig och generös. 

Jag vill bidra till KREATIVITET

Jag vill att den jag träffar ska våga! Allt behöver inte vara färdigt. Det är bättre att testa idéer, lära sig av erfarenheten och bedriva utveckling som en kreativ levande process. Jag vill inspirera till att upptäcka nya vägar. Jag vill ingjuta mod i att det mesta är möjligt. Jag vill att fler ska våga skapa och jag njuter av att göra andra bra.