Roligt samarbete med SAJ

saj-logo

Ensam är inte stark, knappast jag heller. Just därför har jag börjat samarbeta med SAJ som är en av Sveriges äldsta talarförmedlingar med kontoret i pärlan Hjo. Dit borde jag åka och hälsa på någon dag. Hur som helst. När du inte bokar mig direkt via mig så kan du numera alltså också boka mig via SAJ.

Just nu gör vi ett satsning när jag utbildar offentliga Sverige med fokus på kommuner i intern kommunikation och bemötande. Två delar som är ett och samma mynt. Den externa upplevelsen av er börjar med medarbetare och ledare som har det bra med varandra. En ganska spännande fråga är “hur hade det varit att möta dig själv en vanlig dag på jobbet?”. Som medborgare, invånare, eller patient kan du sällan välja. Du är beroende av ett bemötande som hjälper dig där du är. Det finns inga genvägar för att lyckas med det här. Det finns heller ingen charmerande säljkurs, checklista eller trestegsmodell. Det handlar om en sund inställning och medvetenhet. Boka mig via SAJ >>

Skärmavbild 2017-03-10 kl. 14.43.08