Om Anna Almberg

Fotograf: Jonas Olsson

Mår medarbetarna bra gör kunderna också det. Jag vill bidra till att skapa bra intern kommunikation och starka relationer för jag vet att det i allra högsta grad spelar roll för engagemang, produktivitet och lönsamhet. När den interna kommunikationen inte fungerar får det konsekvenser i form av stress, energitapp och ohälsa. Fungerar det, jag då är det plötsligt roligt att gå till jobbet, det kallas arbetsglädje. 

I femton års tid har jag föreläst, varit rådgivare och inspirerat många av Sveriges största organisationer till att lyckas bättre med intern kommunikation. Jag är ofta Keynote speaker och arbetar både med offentlig och privat sektor.

Jag har tidigare ansvarat för Systembolagets interna kommunikation. Idag är jag en flitigt anlitad föreläsare, konstnär och coach. Dessutom kursansvarig för intern kommunikation på Berghs School of Communication som flera år i rad vunnit pris för att vara världens bästa kommunikationsskola.

Jag har en filosofie magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap, utbildad vid Umeå Universitet och vid Södertörns högskola. Därutöver är jag vidareutbildad inom Praktisk Processledning, Projektledning i flera omgångar, Klart Ledarskap och Medieträning (Berghs School of Communication.) Som diplomerad coach jobbar jag också med individuell utveckling.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Min affärsmodell: 

Affärsmodell Anna Almberg AB

Min värdegrund:

SNÄLLIDÉRIKLÅNSIKTIG
Jag tar ansvar för det jag levererar.Jag är öppen, intresserad och lyhörd. Jag är generös. Jag är rädd om miljön och om mina medmänniskor.Allt behöver inte vara färdigt. Det är bättre att testa idéer, lära sig av erfarenheten och bedriva utveckling som en kreativ levande processLedarskap och intern kommunikation är ett långsiktigt arbete. Därför levererar jag inte quick-fix utan det som som ger resultat, även om resultatet är ett endaste steg.