Rekommendationer

Anna har hjälpt oss att utveckla vår interna kommunikation genom bland annat en kanalstrategi, en modell för mötesstruktur och ett budskapsstöd. Hon har också hållit en mycket uppskattad föreläsning om kommunikativt ledarskap för chefer i vår organisation. Anna är kunnig och engagerad och har snabbt satt sig in i våra behov och önskemål. Hon har på ett mycket bra sätt mött medarbetare med varierande roller och förkunskaper. Anna är lätt att jobba med och tar sig an arbetet med värme, prestigelöshet och gedigen kompetens.


Sofi Klang, Kommunikationschef på Kunskapsskolan

Anna är en av de bästa lärarna jag någonsin haft! Hon är inte bara kunnig och erfaren utan brinner verkligen för intern kommunikation och lyckas via bra pedagogik och ett stort personligt engagemang förmedla sin kunskap på ett sätt som enkelt går att tillämpa.


Nathalie Piehl, Experienced Communications Specialist & professional moderator

Annas djupa erfarenhet och strategiska kunnande i alla frågor som rör intern kommunikation har verkligen bidragit i stora steg framåt för oss på Riksbyggen. Mottagarna och medarbetarna är alltid utgångspunkten där Anna hjälpt oss att göra verklig skillnad. En nyckel är kommunikation på medarbetarnas villkor. Anna vet hur och har stor erfarenhet av att lyckas med det, inte bara på pappret, utan i praktiken på riktigt.


Britta von Schoultz,Chef kommunikation och marknad Riksbyggen

Anna är full av kloka insikter som förmedlas tydligt och med äkta engagemang. Hon är fast övertygad om att det som är bäst för människan också är bäst för organisationen. När man samarbetar med Anna så får man en uppriktig, rak och beslutsam person paketerad i en varm, kreativ och kärleksfull uppenbarelse.


Johan Nordgren, Brand manager på Trafikförvaltningen (SL)

I was very happy to have Anna Almberg as a part of the Pedagogical Advisory Council at Berghs School of Communication for two years, between 2016 and 2018. The purpose of the council was to advance the use of pedagogical methods at the school, develop a program to teach the teachers and implement a new website for teachers. She has a unique understanding fro teaching and leading transformational educational processes.


Patrik Hambraeus, Learning Developer at Berghs School of Communication

Anna är en otroligt sympatisk och inlyssnande föreläsare som med stort engagemang gav våra kunder en eftermiddag inom internkommunikation. Genom enkla övningar och tydliga budskap fann Anna deltagarnas intresse och behov. Som arrangör väldigt nöjd med allt från ”försnack” till leverans men inte minst av att läsa utvärderingar. Att veta att man bokar någon som ger ett snitt på 4,8/5 är nästan belöning nog.


Staffan Backman, Marknad & kommunikationschef Spint

Med knivskarp blick för såväl människor som strukturer, hjälpte Anna oss att navigera rätt i vår ambition att stötta chefer i sitt viktiga uppdrag som kommunikatörer. Jag uppskattar Annas coachande metodik och kan gärna rekommendera henne för liknande uppdrag.


Ulf Thorné, Kommunikationschef NCC Building

Som föreläsare är Anna en mycket inspirerande person och en god talare. Hon bidrar till kreativitet och skapar lust till utveckling. Skapar engagemang hos dem du arbetar tillsammans med eller föreläser för. Hon har en stor förmåga att driva processer framåt med effektivitet och inspiration. Hon är klok och positiv.


Anki Jenvén, Stadsdelsdirektör Södermalms stadsdelsförvaltning

Anna drivs av en övertygelse om att du kan skapa engagemang, handlingskraft och starka varumärken med äkta kommunikation, och hon lever som hon lär. Anna väcker tankar, känslor och engagemang när hon föreläser och delar med sig av pedagogiska verktyg för ett klokt och långsiktigt kommunikationsarbete.


Ylva Linde, Kommunikationsstrateg Stockholms stad