Väx i din roll,
få inspiration
och skapa resultat!

Verktygsutbildningar för ledare, HR och kommunikatörer

HUR får du bra intern kommunikation att hända på riktigt? 

Succén fortsätter! Det här är en utbildning för dig som förstår att intern kommunikation är avgörande för framgång men undrar HUR du ska lyckas. Är du kommunikatör så vill du stärka dig i rollen som rådgivare och är du chef så vill du stärka ditt kommunikativa ledarskap. Utbildningen genomförs digitalt i tre dagar (spritt under fem veckor). Du får med dig kreativa idéer, konkreta verktyg, inspiration och ett nätverk. Du förväntas skrida till verket på en gång i form en av hemuppgift som du redovisar vid sista tillfället.

Boka verktygskurs i intern kommunikation

Tisdag 8 och onsdag 9 februari Torsdag 17 mars 2022

 

  • Över 30 kommunikationsverktyg
  • Tre dagar via Zoom mellan klockan 09-15.
  • Räkna med några timmars arbete mellan kurstillfällena för att genomföra din hemuppgift.
  • Pris 9900 kr exkl moms. Om ni är två eller fler som bokar från samma organisation får ni 10% rabatt som regleras i samband med fakturering.

Mål och målgrupp

Efter genomförd kurs har du fått med dig kommunikationsverktyg till att förbättra arbetslivet. Du har dessutom fått möjlighet att träna på dem i din egen verksamhet. Jag kallar det för att du skapat ACTION!

Det här en kurs för dig som redan arbetar som ledare, HR eller kommunikatör och vill arbeta mer medvetet och strategiskt med intern kommunikation. De teoretiska grunderna har du med dig sedan tidigare, nu vill du ha ny inspiration och letar kreativa verktyg kring HUR du ska få det att hända. Bra intern kommunikation utvecklas i samklang mellan rådgivaren/utvecklaren och ledarskapet. Därför öppnar jag nu upp mina verktygskurser för alla målgrupper som behöver verktygen.

Vadå kommunikationsverktyg?

Kommunikationsverktyg är pedagogiska förklaringsmodeller som jag skapat för att utveckla ett sådant abstrakt ämne som kommunikation. Verktygen blir  en tillgång för dig som dagligen jobbar med kommunikation och i förlängningen för HELA organisationen.

Tidigare deltagere ger kursen 4,7 i snitt på en femgradig skala. 

”Verktyg, kunskap, tips och trix presenteras på ett pedagogiskt, generöst, enkelt, färgglatt och konkret sätt. En av de absolut mest nyttiga kurserna jag har gått.”