Väx i din roll,
få inspiration
och skapa resultat!

Verktygsutbildningar för ledare, HR och kommunikatörer

Hur får du bra intern kommunikation att hända på riktigt?

Succén fortsätter! Det här är en utbildning för dig som förstår att intern kommunikation är avgörande för framgång men undrar HUR du ska lyckas. Är du kommunikatör så vill du stärka dig i rollen som rådgivare och är du chef så vill du stärka ditt kommunikativa ledarskap. Utbildningen genomförs digitalt i tre dagar (spritt under fem veckor). Du får med dig kreativa idéer, konkreta verktyg, inspiration och ett nätverk. Du förväntas skrida till verket på en gång i form en av hemuppgift som du redovisar vid sista tillfället.

Aktuella kurser:

Start oktober 2022

Torsdag 6 oktober + Fredag 7 oktober + Tisdag 15 november

Tider: 09.00-15.00
Plats: Zoom
Pris: 9900 kr exkl moms

Mål och målgrupp

Det här en kurs för dig som redan arbetar som ledare, HR eller kommunikatör och vill arbeta mer medvetet och strategiskt med intern kommunikation.

De teoretiska grunderna har du med dig sedan tidigare, nu vill du ha ny inspiration och letar kreativa verktyg kring HUR du ska få det att hända.

Kommunikationsverktyg är pedagogiska förklaringsmodeller som jag skapat för att utveckla ett sådant abstrakt ämne som kommunikation.

Verktygen blir  en tillgång för dig som dagligen jobbar med kommunikation och i förlängningen för HELA organisationen.

Efter genomförd kurs har du fått med dig kommunikationsverktyg till att förbättra arbetslivet. Du har dessutom fått möjlighet att träna på dem i din egen verksamhet. Jag kallar det för att du skapat ACTION!

Tidigare deltagere ger kursen 4,7 i snitt på en femgradig skala.