Boka verktygskurs – nya tips i verktygslådan

Författare:

Pang sa det så gick startskottet på den nya terminen, det är bara att hoppa in i det och göra så gott vi kan. Jag vet inte om jag var beredd. Några nyheter från mig.

Det är dags att boka in sig på verktygsutbildningen

Väx i din roll, få inspiration och skapa resultat! Nu är det dags att boka in sig på höstens verktygsutbildning. Nästa kurs genomförs den 5-6 oktober samt 9 november. 12 900  kr exkl moms per deltagare. Boka två eller fler från samma arbetsgivareoch samtliga får 25% rabatt! 

Nya tips i verktygslådan

Jag har uppdaterat min hemsida och även min verktygslåda med nya tips och gratis verktyg.

Ps. Tack till Fotograf Jenny Frejing som tagit så fina bilder av mig och skapat en sådan energi på min hemsida. Med den starten på terminen kan inget gå fel!