Det är cool att vara snäll

Författare:

Jag gillar att skapa det tar konkreta, konceptet, frågorna som skapar en riktning och en skillnad. Kanske är det just därför jag har skapat egna öppna verktygsutbildningar för intern kommunikation. Ibland när jag har en stund över brukar jag gå in och leka på Canva – en fantastisk hemsida om någon missat den. Inspirerad av en av deras färdiga mallar föddes detta enkla verktyg ”Det är cool att vara snäll”. Varsågoda – ni får det av mig. Bara att klicka på bilden ovan och ladda ner den.

Världen brinner, talinaberna är i Kabul och vaccinvägrarna är ännu allt för många. Det är lätt att ge upp hoppet – speciellt om du tittar på nyheterna. Men minns att den stora förändringen sker i det lilla. När många är lite mer rädda om planeten blir det en stor skillnad. När många är lite snällare mår mänskligheten i sin helhet bättre. Att vara snäll är cool!

Ha en fin uppstart på terminen!

Anna