En ny hemsida är här

Författare:

Som företagare behöver du ständigt stå på tå, lite som en som åker utförs med hårt spända pjäxor. Att stå still föder ingen framgång. Du behöver stå i kontakt med den du vill vara, den produkt du vill erbjuda och det du vill utstråla. För egen del är ett ord som ofta kommer till mig ”färg”. Jag vill utstråla färg för det står för glädje, energi och kreativitet. Kanske tycker jag att arbetslivet går för mycket i svart och vitt. Färg för mig står för möjlighet, nytänkande och kreativitet. Kanske är det då inte då så konstigt att min nya hemsida innehåller alla färger som finns på min grafiska palett toppat med nya rosa pressbilder.

Devisen som allting utgår ifrån är ”Vi har ett arbetslivs att förbättra” en mening som kom till mig när jag förstod att det inte är upp till individen att trivas på jobbet. Vi behöver jobba genom systemet och strukturerna. Intern kommunikation har en stor betydelse för människors möjligheter att känna sig trygga, för att bygga förtroenden, känna engagemang och mening. Jag är stolt över mitt arbete, min livsgärning hitintills. Jag tror att jag bidrar till ett bättre mänskligare och mer hållbart arbetsliv, och vill så fortsätta göra. Som jag formulerade min mission: Jag vill att alla ska vakna varje dag och känna glädje över att gå till jobbet.

Tack till https://fempunkter.se för ett jättebra samarbete hitintills. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en fin hemsida byggd i WordPress.

Häpp från mig!