Nästa verktygskurs startar 16 februari 2023 – BOKA NU!

Författare:

Taggar: ,

Det här en kurs för dig som arbetar som kommunikatör, kommunikationschef eller angränsande yrkesroller och vill arbeta mer medvetet och strategiskt med intern kommunikation.

Varför verktygskurs i intern kommunikation?

Efter alla år som kursanvarig på Berghs School of Communication och därtill alla hundratals utbildningar jag genomfört ute hos kunder har jag samlat ihop det bästa jag har till er. En öppen digital verktygskurs i intern kommunikation. Ett lågt insteg till magiskt lärande. Det ska vara möjligt i tid och i ekonomi för alla verksamma kommunikatörer och kommunikationschefer att gå på mina verktygskurser. Jag har fått så många superlativ om denna kurs! Många tidigare deltagare har vågat kliva fram, fått en annan pondus i sina organisationer som skapat gehör och utrymme i ledningsgruppen. 

En av många tidigare deltagare berättar 
”Jag har gått två utbildningar med Anna. Med hennes närvarande och entusiasmerande sätt, guidades vi på ett både tydligt och flexibelt sätt genom de båda utbildningarna. Jag gillar verkligen den digitala och effektiva formen med videomöten. Med hjälp av break-up rooms får alla komma till tals och möjlighet att dela med sig. Det känns effektivt, modernt och berikande. Rekommenderar verkligen både erfarna och nya kommunikatörer att ta chansen att inspireras av Anna och att få fylla på ”verktygslådan” med en mängd handfasta tips och råd.”
  / Mona Nordin, Corporate Development & Communication, Sekab BioFuels & Chemicals AB

Datum och tider 

Torsdag den 16 feb 09-15 Fredag 17 feb 09-15 Fredag 24 mars 09-15 2023

Tre dagar digitalt via Zoom. En gedigen verktygslåda ingår. Du får access till ett stort närverk av kommunikatörer. Du ges möjlighet att reflektera tillsammans med andra. 

Priser

9900 kr exkl. moms per person  Två deltagare från samma organisation? Boka in er två från samma arbetsgivare till priset av en och en halv. En av er anger rabattkoden KOLLEGA så får den halva priset (4450 kr exkl moms.) Rabatten regleras vid fakturering. Varför? Det är en framgångsfaktor att vara två vid implementeringen av verktygen.