Affärsutveckling med dig själv

Författare:

Den som har ett alldeles eget aktiebolag behöver precis som alla andra företag ha en plan. I helgen köpte jag en målning som faktiskt mitt i prick visualiserar min affärsplan. En modig äldre Pippi Långstrump som med stort hjärta gör som hon vill och går en alldeles egen väg. Visst var den underbar?

Konstnär EvaLotta Rönndahl

Affärsstrategi Anna Almberg AB

Men, det är klart att jag har en strategi. Här är den! Gillar modellen jättemycket, googlade fram den men just nu vet jag inte källan. Den sätter liksom fokus på det viktiga.

Värdegrund

Min favorit bland mina ledord är att jag är snäll. Dessutom har jag läst att forskarna nu säger att det är framtiden, att vi behöver vara snällare mot varandra och vår omvärld. Det visste jag väl redan!

SNÄLLIDÉRIKLÅNSIKTIG
Jag tar ansvar för det jag levererar.Jag är öppen, intresserad och lyhörd. Jag är generös. Jag är rädd om miljön och om mina medmänniskor.Allt behöver inte vara färdigt. Det är bättre att testa idéer, lära sig av erfarenheten och bedriva utveckling som en kreativ levande process.Ledarskap och intern kommunikation är ett långsiktigt arbete. Därför levererar jag inte quick-fix utan det som som ger resultat, även om resultatet är ett endaste steg.

Ha en underbar dag och planera inte ihjäl er.”Ungefär ditåt” som strategi räcker långt. /Anna