Jag saknar er!

Författare:

Jag saknar att skratta med andra människor. Jag saknar grupparbeten. Jag saknar att beröra. Jag saknar hur mina deltagares berättelser berör mig. Jag saknar konferensmackan och tiokaffet. Jag saknar till och med den torra parmesangratinerade kycklingfilén som serveras på de flesta konferensanläggningar.

Covid-19 har tvingat arbetslivet till att bli mer digitalt. Köksbordet blev de mångas arbetsplats och till och med trefikat får vi ha på Zoom. Själv har jag snart genomfört min första dagkurs på Berghs via Zoom och därtill har jag flera kunder som jobbar på, och jag med dem via våra datorer. Ofta funkar det kanon men mellan varven så sjunger mitt hjärta i falsett “jag saknar er jag saknar det som var”.

Anna-log

Kanske finns det en anledning att analog nästan låter som mitt namn ANNA. Jag vill mötas på riktigt. Jag vill föreläsa för kött och blod. Jag vill uppleva ögonkontakt, kroppsspråk och närvaro.

Så vad gör jag då? Ska jag sluta sprida min kunskap om intern kommunikation bara för att den där fladdermusen ställde till allt? Jag vet att intern kommunikation behövs mer än någonsin nu. Trots att jag egentligen i själen är som en skogsalv som älskar lägereldar och riktiga möten så hoppar såklart även jag på den digitala hästen. Alternativet är sämre. Jag kan inte sitta här och vänta på ett virus utträde. Därför, låt mig presentera vad AnnaDigital har att erbjuda.

Anna-Digital

Alla mina föreläsningar genomförs nu tillfälligt via Zoom. Skillnaden är att det behövs mer paus, mer interaktivitet och kortare pass. Jag har vant mig vid att vara kraftfull och engagerad utan att få direkt gensvar från publiken. Jag gillar Zoom bäst men kör ibland via Skype och teams.

Inspirerande Zoomföreläsningar

Kanske behöver din grupp/ert företag en kickout inför sommaren? Kanske behöver ni hjälp att samla ihop gruppen? Eller så behövs en kickoff efter sommarledigheten?

Aktuella öppna utbildningar

Sedan många år tillbaka samarbetar jag med Berghs School of Communication samt med SIPU. Vi kommer att genomföra höstens utbildningar precis som vanligt (fast digitalt då).

En dag är också den här kristiden ett minne. Tills dess måste vi kämpa och göra det allra bästa av situationen.

Varm hälsning från Anna